Szolgáltatás

2016/04/05. - írta: Creativealarm

Új szolgáltatás bemutatása: HázŐr

Hétvégi házak és állandóan nem lakott házak ellenőrzése, karbantartása, illetve eseménybekövetkezése során, pl.: betörés vagy vihar okozta kár, az ügyfél kérelmére megbízottként eljárni az ügyében. Tehát 3 szolgáltatás egyben:

  • Ellenőrzés: időszakos állapot ellenőrzés
  • Karbantartás: kert karbantartás.
  • Eljárás: Szerződés alapján.

Főként a hétvégi házas területeken, pl.: Budaörsön, leginkább a téli időszakokban a hétvégi házak hónapokra magukra maradnak. Ez idő alatt Budapest irányából a hajléktalanok bejönnek erre a területre és a házakat feltörik, használatba veszik, lelakják, tönkreteszik. Sokszor a kár jelentős része nem az ellopott értékekben merül ki, hanem a betört ajtó, ablak értékéből. Ebből következik, hogy télen egy ajtó vagy ablak nyitva hagyása óriási károkat okoz a ház belsejében, szerkezetében, sok esetben lakhatatlan lesz az épület. Továbbá ha nem ember által okozott rongálódás keletkezik az épületben, hanem természeti pl.: megkezdi a tetőt a szél, ugyan az a folyamat megy végbe, mint a nyitott ház esetében.

Ezenkívül a Facebook elterjedésével párhuzamosan megjelent a nyári időszakban az a jelenség, hogy a tulajdonosok kiposztolják a házukat elhagyva elmentek nyaralni. Ezekre a felelőtlen bejegyzésekre a bűnözői réteg hamar felfigyelt, s mint egy halpiacként szemlélik a fb-ra kitett „Nyaralni mentem!” posztokat.

Az így keletkezett károk jelentősen csökkenthetőek, ha a rongálódás/betörés időben kiderül.logo.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://creativealarm.blog.hu/api/trackback/id/tr718568782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása