Gyakori kérdések

2016/04/06. - írta: Creativealarm

Az ország mely területén vállalnak vagyonvédelmi megbízást?

 

Elsősorban Budapest és agglomerációja, de természetesen személyes egyeztetés és megfelelő feltételek megléte esetén az ország bármely területén tudunk megbízást vállalni. Célunk, hogy folyamosan bővüljünk és, hogy mindenki igényeit ki tudjuk elégíteni.

 

Sürgős esetben, mennyi az a minimális idő, amely alatt egy objektum vagy egy munkaterület 24 órás őrzését meg tudják kezdeni?

 

Átlagosan 24 órán belül meg tudjuk kezdeni, vagy át tudjuk venni az őrzést, de nyilván ez a körülmények, hogy mekkora létesítményről van szó és a helyszín függvénye.

 

Mi a garancia a megbízható alkalmazottakra?

 

Munkába állást megelőzően egy többlépcsős felvételi eljáráson mennek keresztül a munkavállalók. A leinformálást nagy körültekintéssel látjuk el. Munkába állást követően is folyamatosan, de szúrópróbaszerűen végzünk ellenőrzést.

 

Miért jobb vagyonvédelmi céggel őriztetnem az ingatlanomat, ha a riasztóberendezés vagy egy távőr szolgáltatás olcsóbb?

 

A riasztóberendezés, különösen, ha távfelügyeletet is igényel hozzá, nem feltétlenül olcsóbb. Téves riasztás esetén pedig, akár az éjszaka közepén és akár többször is ébresztik a megbízót, ami elég kellemetlen.

Az éjjeliőr nem szakképzett személy, egy esetleges betörésnél, vagy lopásnál nem biztos, hogy szakszerűen tud eljárni, ráadásul nincs mögötte egy szakmai felelősségbiztosítással rendelkező vagyonvédelmi cég, hogy egy esetlegesen bekövetkező kárnál helyt álljon.


A vagyonvédelmi cég viszont szakképzett, megbízható, munkáját maximális odafigyeléssel végző vagyonőrt fog a védelemmel megbízni, akinek munkájáért felelősséget vállal.

 

Igényelném, hogy szerződéskötés után – havonta, kéthavonta – a vagyonvédelemmel kapcsolatban felmerülő kérdéseket, további igényeket egy kontakt személlyel meg tudjam beszélni. Tudnak erre lehetőséget biztosítani?

 

Igen, akár a biztonsági igazgatóval, akár a cég ügyvezető igazgatójával szeretne rendszeresen találkozni és tárgyalni.

 

Esetleges kár rendezésben tudnak segíteni?

 

Igen. Szolgáltatásaink között megtalálható az az opció is, hogy egy esetleges betörés esetén vállaljuk a kárrendezés feladatát és ki is javítjuk az esetleges rongálásokat. Valamint nyaralók esetében a kert rendezést is tudjuk vállalni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://creativealarm.blog.hu/api/trackback/id/tr548574174
süti beállítások módosítása