A pótolhatatlan ember

2016/05/18. - írta: Creativealarm

e.jpg

 

Ha bárki (betörő/rabló) betolakodik otthonunkba, nem csupán anyagi veszteség ér minket, de egyúttal személyes komfortzónánk és biztonságérzetünk is sérül! Éppen ezért mindent meg kell tennünk nyugalmunk érdekében!

Örökös harc folyik a bűnözők és a vagyontárgyaikat megvédeni igyekvő tisztességes állampolgárok között! Mindkét fél erőfeszítéseket tesz, hogy megőrizze - vagy megszerezze - az értékeket.

A modern vagyonvédelmi és informatikai technológiák ismerete ebben a "versengésben" egyre perdöntőbb szerepet játszik. Azonban még mindig az ember a legjobb védekezés, hiszen bármilyen problémával megtud birkózni és azonnal „hadrendbe” állítható. Elvégre a naivitásért, hiszékenységért és a filantróp, feltételek nélküli bizalomért, már nagyon sokan súlyos árat fizettek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://creativealarm.blog.hu/api/trackback/id/tr478728760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása