Rólunk

2016/04/02. - írta: Creativealarm

logo.jpgA creative alarm 2014-ben alakult mint vagyonvédelmi rendszer szerelő cég. A cég profilja a riasztók, kamera rendszerek, beléptető rendszerek elhelyezése, szervizelése.  A 2 év tapasztalatai azt mutatták, hogy az olyan épületekben területeken ahol állandó lakos nincs, az emberek nagy részének nem feltétlenül az kell, hogy egy gép legyen felszerelve, hanem az hogy aktuális információt kapjanak a tulajdonukban lévő területről ingatlanról. Mivel egy mindenre kiterjedő kamerás riasztó rendszer kiépítése és üzemeltetése tetemes összegbe kerül, így a cég 2015 nyarán kidolgozta és forgalmazásba hozta a Magyarországon egyedül álló szolgáltatást, a HázŐr szolgáltatást.

Az új szolgáltatás lényege az, hogy nem állandóan lakott ingatlanok vagy bizonyos időre üresen hagyott ingatlanokat időközönként, kérésre állandó ellenőrzés alá vonunk. Az ügyfél e-mailen, telefonon, kap aktuális helyzetjelentést az ingatlanjáról. Mivel ezek az ingatlanok általában kertes, nagy telekkel gondoskodást igénylő területtel vannak ellátva cégünk vállalja a kertgondozást (fa metszés, fűnyírás, általános növény gondozás). Cégünk továbbá vállalja az esetlegesen fellépő amortizációk (Pl.:betörés során okozott károknál a ház zárhatóvá tétele) javítását, kérésre ház takarítást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://creativealarm.blog.hu/api/trackback/id/tr868555038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása