Vagyonvédelem

2016/04/06. - írta: Creativealarm

logo.jpgA vagyonvédelem egyidős az emberiséggel. A történelem előtti időktől kezdve napjainkig. Az ember fejlődésével és környezetének változásaival együtt változtak a védelmének eszközei, módszerei. Kezdetben ösztönös, de később az emberiség fejlődésével még inkább tudatos, a kor társadalmi berendezkedését és fejlettségi színvonalát hűen tükröző funkció volt.

A vagyon végdelem a jogrend kialakulásától folyamatos változásokon ment át és megy át a mai napig. Változott a különböző társadalmi rendszerekben betöltött helye a társadalmi megítélése is. A polgári vagyonvédelem és a közrend fenntartása egy tőről fakadnak.

Kell nekem vagyonvédelem?

A bűnözési statisztikák szerint országszerte átlagosan 17%-al ugrik meg a betörések szám a lakóingatlanokban, amikor annak tulajdonosai úgy döntenek, hogy hétvégén inkább elutaznak valahova kikapcsolódni. Hiába van biztosítás, ha nem megfelelő a lakás védelme.

A betörőknek van idejük. Képesek hosszabb időt is eltölteni, hogy megfigyeljék a kiszemelt ingatlant, melynél ha látják, hogy kisebb a mozgás, esetleg le vannak húzva a redőnyök, egyből behatolnak. Sokkal kisebb összegbe kerül az ingatlan védelme, mint a betörésből fakadó kár és kellemetlenség.

Miért mi?

Mert mi:

  • Precízek és pontosak vagyunk
  • Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • Bármilyen ingatlan védelme, felügyelete
  • Egyénre szabott kedvező feltételek
  • Bármikor elérhetőek vagyunk
  • Folyamatosan fejlődünk és fejlesztjük szakembereinket, hogy ezáltal is napra készek legyünk.
  • Időszakos munka, rövidebb hosszabb táv.
  • Betörési károk javítása

 

Annyit elmondhatunk, hogy tapasztalataink alapján sokkal nyugodtabbak a megbízóink mikor hosszú hétvégére mennek esetleg nyaralni, mint azok, akik nincsenek megfelelően biztosítva. Hiszen mit ér a kikapcsolódás ha közben végig stresszes az ember, hogy biztonságban tudhatja-e értékeit.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativealarm.blog.hu/api/trackback/id/tr298566308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Fondor 2016.05.18. 06:01:36

Ez egy jó ötlet, sok embernek segíthet a cég, ezzel a módszerrel, az ingatlanukat ellenőrzés alatt tartani és azt biztonságban tudni.
süti beállítások módosítása